Målet er at lave et system der kan håndtere alle de daglige, ugentligt og månedlige opgaver der er i driften af en udlejningsvirksomhed - store og små.

Du kender det .

Hverdagen er FYLDT med udfordringer og det sidste man gider er bøvl i bookinger, eller sidde sent og rode med administration, fakturaer osv. Det skal være nemt, kunne ordnes MENS man er i gang, og helst med så meget god kunde-self-service som muligt.

Det kræver simple praktiske løsninger. Løsninger der virker og der er til at forstå.
Så det vi arbejder på er at skabe en løsning der kommer hele vejen rundt. Så du stort set ikke skal bruge andre systemer.

Vi kalder det EZ24 - fordi det er EASY og sælger døgnet rundt. Du skal kunne lave de daglige, ugentlige, månedlige opgaver der er behov for i din forretning. Både den daglige drift, men også forberede sæsonen, få overblik over salget, hjælpe med markedsføring i sløve perioder og udvide sortimentet og kundekredsen.

Noget af det er lidt komplekst, men vi arbejder ud fra en KEEP IT SIMPLE tankegang og med god feedback fra dig og mange andre, tilpasser vi hele tiden mod et fælles mål:
"Verdens bedste fest-udlejer-booking-og-ordre-system" - pyha, noget af en mundfuld!

Men du har travlt og vi ved du gerne vil videre. Om ganske kort tid kan det hele blive både nemmere,

Det er faktisk det....

/Frank Olesen
- Vi gemmer os ikke bag adresser i udlandet og anonyme websites, men står til rådighed, du kan læse mere om mig her Frankolesen.dk

"359 graders system" - næsten hele vejen rundt